18.12.20

Alarm i Nørrebroparken!

Indstillingen om at anlægge kunstgræs, boldbure og grave ud til lysmaster i den fredede Nørrebroparken?
Det er ikke bare tragedien af en offentlig park i en svært underbegrønnet bydel, der inddrages, det bliver også dødsstødet for begge tilstødende rækker af de gamle og fredede træer, som får skåret rødderne over. Billedet viser hvordan det går i den ende, hvor der allerede er etableret boldbur. De er færdige.
 
En der har ledet en borgerkamp imod, og bl.a. udpeget alternative placeringer til burene, skriver: "Naboer og brugere af parken er blevet ignoreret 100%. Lokaludvalg, Naturfredningsforening, Grønne Råd, Miljøpunkt Nørrebro og 100-vis af naboer har talt imod, men for døve ører."
 
Det eneste håb er nu, at fredningsnævnet sætter ind og beskytter træerne og den fredede park. Ellers kan København vinke farvel til endnu et åndehul. Og så skal vi ellers alle bare lære at stille krav til den politiker og det parti som vi stemmer på næste gang. Det her er vi ikke tjent med.
 
(Og på Twitter er der high-fives til projektet fra landets Boligminster, det er så op ad bakke som det overhovedet kan blive!)
 

 
Links:
 

No comments:

Post a Comment

Onde spam robotter ingen adgang.