11.11.13

Hvem skal man stemme på for at få en træpolitik?

Dagens gode spørgsmål: Hvem skal man stemme på, for at få sat fokus på byens træer? Danmarks Naturfredningsforening i København, og Nørrebro Miljøpunkt inviterer til valgmøde nu på onsdag d. 13 november 17-19 i Korsgadehallen på Nørrebro. Red Byens Træer har tænkt sig at spørge de fremmødte politikere, den siddende og måske den kommende Teknik og Miljøborgmester, om de er villige til at lave en træpolitik.

Vi tager Frederiksbergs med, og giver dem et par ideer til hvad sådan en går ud på. Ordet “grøn” bruges lidt for bredt, og det går ud over træerne. Fokus er på energibesparelser og klimatiltag, men noget så basalt som vores træer er totalt overset. Indsatsen er ikke gjort med at sætte penge af til nye træer, vi ved jo at deres overlevelsesbetingelser er umulige. Vi beder om at man sætter fokus på dem vi har tilbage. De ryger med skræmmende hast, og lige nu går vi en sæson i møde, hvor man uden hensyn til træer og natur, salter alt ihjel.

Alle er velkomne til mødet. Er der noget vil skal huske at spørge om, så sig endelig til. Eller mød op og vis vores politikere, at vi mener det alvorligt.
 
 
 

No comments:

Post a Comment

Onde spam robotter ingen adgang.