10.11.13

Alarm på Frederikssundsvej 257!

Så er to store bevaringsværdige Københavnertræer i farezonen igen, pga. kommunalt byggeri. På Frederikssundsvej 257 vil man rive en bygning ned, og lave en såkaldt randbebyggelse, der går helt ud til gaden.

Er der nogen naboer på linien? Nogen, der kender nogen der kender de gamle træer, og vil kæmpe for at de bliver respekterede og bevaret? Så længe træerne står, er det ikke forsent at redde dem!

Tak til Gabriela Spulirova for at råbe alarm!

2 comments:

 1. Tak Sandra for posting :-) På Frederikssundvej 257 står et flot (gammelt) hus med en stor have med mange træer og indtil sommeren (da de blev smidt ud) var det bosat af Kollektivet Bethlehem http://kollektivetbethlehem.tumblr.com/
  Jeg har tænkt på at skrive til dem, og så starte snak med naboer.
  Jeg har ikke noget imod daginstitutioner (har selv 3 små børn), men hvad er der for værdier vi vil videregive dem? Respekt til naturen, historie og æstetik? Det bliver hård, når de ikke kan se eksempler i sine omgivelser...

  ReplyDelete
 2. Hi Gabriela, jeg håber sådan at du kan få samlet støtte og lavet nok opmærksomhed til at de bevarer de gamle træer. Grunden ligner den perfekte børnehave som den er, som du selv siger: børn skal have adgang til naturen, ikke bare stables op i en steril kasse.

  Hvis du får taget nogle billeder af de truede træer, så må du endelig lægge dem op på siden, eller maile dem. Jeg krydser fingre for dig. :

  ReplyDelete

Onde spam robotter ingen adgang.