24.9.14

Et ikke-svar

Vi skrev til træernes borgmester, da budgetforliget kom ud, og spurgte om det virkelig kan passe at der kun er sat 250.000 kr af til alle byens træer, som vi kan se det i et bilag under diverse? Vi spurgte hvad kommunen gør konkret for træerne, især vedligehold og bevarelse af dem vi har tilbage, og efterlyser et samlet overblik. Vi ved også at Kabell er opmærksom på problemet med saltning om vinteren, er der taget skridt til at ændre det?

Sidst vi spurgte Morten Kabell, fik vi et klart svar, vi kunne forholde os til. Denne gang gik aben til Jon Pape, tidligere chef for det nu nedlagte Center for Park og Natur, i dag ansvarlig for bl.a. natur, skrald og vejsaltning. I ser hvor svaret bærer hen...

Det er en søvndyssende omgang, og vi bliver ikke klogere, men for en god ordens skyld skal det føres til protokols.

Den korte version:

Der er skam penge i budgettet til træer. (Vi kommer det ikke nærmere)
Vi gør, hvad vi kan. (Med de midler de har til rådighed)
Vi er uenige i, at vi ikke har overblik.
Svækkede og udgående træer fældes af sikkerhedshensyn. (= Misligholdte træer fældes)
Vi kan ikke undvære salt.Det fremgår tydeligt at de ikke ser problemets omfang. Og uden et problem er der jo ikke brug for en løsning. Alt er fint, mener man. Hvis bare det hjalp at lukke øjnene.

Byens træer har heldigvis mange venner, og de har lagt hovederne i blød. Og så får vi hjælp fra Berlin. Mere om det senere.

No comments:

Post a Comment

Onde spam robotter ingen adgang.