9.12.13

Nattefældninger i De Gamles By

Lige nu foregår der vanvittige ting i De Gamles By. Heidi Damgaard har lagt billeder op med teksten: “Massakre på Tagensvej mod De Gamles By”. På facebook gruppen Bevar de grønne arealer i De Gamles By, har man også fotodokumenteret ødelæggelserne. Danmarks Naturfredningsforening København er også på bar bund i den her sag, men har flere træer på grunden de ønsker at udnævne til Evighedstræer, det tætteste vi kommer en form for beskyttelse.

Fældningerne er åbenbart foregået i nattens mulm og mørke, hvilket gør det endnu mere suspekt. Vi skal have opklaret hvad der foregår på grunden, og have stoppet ødelæggelserne. Så hurtigt som muligt. Skriv, hvis du ved noget om hvad der foregår


Opdatering: der er foretaget fældninger flere steder i De Gamles By. Der er også fældet træer på det andet hjørne af Frederik Bajers plads, i parken ved Rigshospitalet. Det forlyder at en af dem, er for at gøre plads til et busstoppested, på en ny rute. Er det for meget at bede om, at man tænker store levedygtige træer ind i designet? Vi mener nej! 

Fotos: Heidi Damgaard.  

No comments:

Post a Comment

Onde spam robotter ingen adgang.