12.12.13

Massakren i Lorry

Aftenens indslag i Lorry nyhederne afslører ikke ligefrem at Mogens er biolog og har afdækket hver en milimeter af De Gamles By, og nummereret hvert træ og plante. Eller at Rune, som trækyndig og formand for Danmarks Naturfredningsforening København, ved en masse om den problematik og hensynsløse prioritering vi står overfor. Og så er der Red Byens Træer, en gruppe borgere der ser sig nødsaget til at tage sagen i egen hånd, og opklare et så massivt og unødvendigt overgreb på vores by. Det må vi finde en anden måde at få kommunikeret ud, på.

Jeg undrer mig over hvordan kommunen slipper afsted med den uhyrlige påstand, at de fem store lindetræer udgjorde en fare for trafiksikkerheden? En usandhed, for at sige det mildt. Hvorfor bliver der ikke boret i det?

Vi er lige nu i en kamp for de sidste grønne områder i København. Når de arealer som de store træer står på først bliver inddraget til andet formål, får vi dem aldrig tilbage igen. Det er en utrolig vigtig kamp vi har gang i lige nu, og vi har ikke råd til at give op!


No comments:

Post a Comment

Onde spam robotter ingen adgang.