14.7.17

Et tab og en tak

I dag blev den fantastiske, stærke og levedygtige platan i gården mellem Søllerødgade og Nørrebrogade fældet. Det var veldokumenteret unødvendigt, da der lå et klart alternativ til fældningen, der havde kunnet redde det gamle træ. Vi købte dem endda helt bogstaveligt tid til at ombestemme sig. For 8700 kr. Men den dyrebare tid valgte grundejer Kaj Thougaard og hans investor FH Management altså, at ignorere.

To ting. Et: En tak. Tusind tak for den al hjælp der er strømmet ind. Det er jo mig der hæfter for Den Onde Regning personligt, og den byrde er blevet gjort 6200 kroner mindre. Det er jeg så taknemmelig for. 

To, et mål: Den gamle platans skæbne, og selve symbolet på den utilstrækkelige beskyttelse af byens træer, Den Onde Regning, kommer til at bane vejen for bedre beskyttelse af gamle træer på privat grund. Det bliver en kamp vi vil kæmpe, til den er vundet.

Den eneste politiker, der har involveret sig i den her sag, er Karen Melchior (og tusind tak for det). Ingen andre har reageret på vores nødråb. Det er da utroligt? Hvor er I henne? Når I en dag melder ind igen, må vi insistere på, at I som det første tager stilling til, hvordan vi forhindrer rovdriften på vores gamle bytræer. Der er ingen tid at spilde!CC Morten Kabell Mette Annelie Rasmussen Tommy Petersen Karen Melchior Niko Grünfeld Alternativet København Lars Weiss Frank Jensen

Tidligere indlæg om den gamle platan:

No comments:

Post a Comment

Onde spam robotter ingen adgang.