8.4.14

Fældninger for midlertidige P-pladser, med grøntvask på

Nyt om fældningerne på Refshaleøen, i forbindelse med ESC Internationale Melodi Grand Prix. Christianshavns Lokaludvalg har også opdaget at der er fældet træer, og de ved hvorfor: der skal laves midlertidige parkerings pladser.

I et brev til Kulturstyrelsen og Teknik og Miljøforvaltningen, udbeder de sig svar på, hvilket grundlag tilladelse er givet til at inddrage et stykke, der er underlagt fortidsmindebeskyttelseslinien for Christianshavns Vold. Det vil vi også gerne vide.

Og i dag har Hovedstaden den utålelige frækhed at kalde værtsskabet “grønt”, da der er affaldssortering, postevand og cykler. Vi er jo ikke European Green Capital 2014 for ingenting. Eller er vi?

Christianshavns Lokaludvalgs skrivelse til Kulturstyrelsen:

Læs det hele her (link).
Uddrag af PR bluff om grønt værtsskab:


Læs det hele her (link).
Før det hele bliver for tørt og teknisk, så lad os ikke glemme hvad vi kæmper for. Her stod der fem smukke gamle æbletræer. 


Foto: Mikkel-Lau Mikkelsen


Del det her, tal om det med nogen, lad os få hykleriet frem i lyset! Links:

2 comments:

 1. Grøn og grøn...

  Jeg har min gang på øen, og har talt med nogle af leverandørerene til MGP. De diesel generatorer der kører 24/7 bruger ca. 15000 Liter diesel i døgnet.

  http://politiken.dk/kultur/filmogtv/mgp/ECE2278663/eurovision-contest-blackens-copenhagens-green-values/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det er som om det bare skal lyde grønt, men ikke behøver at være det. I sidste ende er det bare en forretning, og et prestigeprojekt. Miljø og natur er overhovedet ikke prioriteret.

   Godt, at medierne endelig stiller spørgsmålstegn ved det "grønne" Eurovision værtsskab. Trist, at ingen tager notits af det landskab der er destrueret på Refshaleøen.

   Delete

Onde spam robotter ingen adgang.