22.3.14

Alarm på Refshaleøen!

BREAKING! Det er netop kommet os for øre at man er i gang med at fælde massevis af træer ud på REFSHALEØEN pga det nært forestående Eurovision! Beboere derude BLIVER TRUET til ikke at tage billeder af fældede træer, der i øvrigt får saven i nattens mulm og mørke for ikke at blive protesteret, og det forlyder sågar at folk bliver sagt op derude i området hvis de bare kommer en lille smule på tværs af planerne.

VI HAR BRUG FOR JER og jeres øjne, ører, kameraer, og al den viden I kan opsnuse om det. Refshaleøen er en enestående perle i Københavns nærmiljø, og dette skal for alt i verden ikke ødelægges for TRE sølle dages fest og den flytige indtjening derfra (i øvrigt gælder det også tunnellen der muligvis kommer til at skyde op på øen).

GRØN FRONT!


*********

 OPDATERING:

Ann, som har bloggen her der holder øje med Eurovisions indtog i vores by, har været forbi Refshaleøen i dag for at tilse trætabet. Godt vi er flere der viser, at vi holder øje! Nu må vi gå i offensiven for at undgå yderligere tab pga 3 dages fest og flygtig indtjening.

Tak Ann, for billeder og bloggen!


Link: Eurovision Island og Red Byens Træer. 

*********

Mikkel-Lau Mikkelsen har taget disse billeder på Refshaleøen:


Han siger: Der er fældet rigtig rigtig mange træer i hele området. Heriblandt 5 gamle vilde æbletræer med de dejligste æbler. Da jeg en dag spurgte hvorfor de fældede fik jeg beskeden at "det er hvad der sker når Melodi Gran Prix kommer til byen". 

*****

Et svinestykke uden lige, og en skamplet på København. 

 

No comments:

Post a Comment

Onde spam robotter ingen adgang.