22.3.13

Vi nåede det!

Vores søstergruppe Red Byens Bunkere har netop fået besked på at vi rent faktisk har reddet både bunkere og træer på Dronning Louises Bro på Nørrebro. Det er superdejligt at vide, at det nytter at oprette en gruppe som denne. Det nytter at sætte fokus på noget man holder kært, og holde sammen om sit kvarter.

Hermed en stor TAK til jer der er med os i at bevare Københavns træer og natur, og sætte fokus på noget vi ikke kun holder af, men som ligefrem er livsnødvendigt.

God weekend og ♥ til alle jer tree huggers derude!

Fra Red Broens Bunkere:

Verdens bedste nyheder er løbet ind: vi vandt!

Vi skrev til forvaltningen for at høre hvornår vi kunne ånde lettet op igen, og betragte vores buler og træer for trygge, og her er svaret:

Hej
Træk blot vejret frit og åbent igen.

Både Lokaludvalget i Indre By og i Nørrebro frarådede at nedlægge nogen dækningsgrave omkring Dronning Louises bro. Det har forvaltningen noteret sig og ingen nedlæggelser omkring broen vil ske før der igen rejses ønsker igen. Det er en beslutning Teknik- og Miljøborgmesteren har taget.

Nedlæggelserne findes ikke på den reviderede liste over forslag som Lokaludvalgene har til behandling i øjeblikket.

Den nye listes forslag har været forelagt alle Lokaludvalg før de kommer i politisk behandling i Borgerrepræsentationen dette forår. Der er allerede flere af forvaltningens forslag som er taget af listen fordi lokaludvalgene ikke ønsker dem nedlagt eller fordi kravene til retablering og indhold efter retablering ikke kan indeholdes i rammerne for nedlæggelser af dækningsgrave.

Jeg håber, at have givet dig lidt hjertero. Har du ikke fået besvaret dine spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte mig igen.

Med venlig hilsen

Ole Suadicani


Tillykke til alle, og tak for indsatsen. Bunkergruppen består, og der vil stadig komme en lille hilsen fra bulerne engang imellem. Åh, bunkerkærligheden har sejret, det er så smukt!

 Bunkerkærlighed / Bunkerlove

No comments:

Post a Comment

Onde spam robotter ingen adgang.