22.9.15

En sort dag

Fældning af Møllegades 15 store og raske træer godkendt uden afstemning

Borgernes behov betyder intet, i det regnestykke. Dem der fuldtalligt kastede sig ind i kampen for By-Oasen (og vandt øjeblikkeligt, tillykke med det, i det mindste), har overset hvad en supercykelsti lige forbi dyrefolden vil betyde. 

Og hvad vores træer betyder. En sort dag for København og Nørrebro.

http://www.kk.dk/edoc-agenda/26997/14b3204e-686e-4559-8d57-030a77d73320/a914863e-1961-481b-ba66-af4277534cb3


 Ovenpå disse tre asketræer, skal der stå et skur til byttegenstande.Og ovenpå dette fine træ, skal der altså stå endnu et skur. Til legetøj.

Det er så ufatteligt. Og ufatteligt trist.

En lille opdatering: støtten til træerne vælter stadig ind, uagtet at underskrifterne er afleveret. Underskrifindsamlingen lever, godt hjulpet af vores venner fra By-Oasen, det er så stærkt: http://www.skrivunder.net/bevartraerne

Links til hele processen, og vores kamp for Møllegade:
Den sidste appel


2 comments:

 1. Det gør så ondt at høre!!!
  Det er helt ufatteligt, man ignorerer alle de underskrifter!! Morten Kabell havde sagt, han ville støtte bevaring af gamle træer i byen, men det holder vist ikke!!
  Er det ikke muligt at anke sådan en dårlig afgørelse?

  KH. Antonella

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det er helt ufatteligt. Og det er som om de ikke ved (eller bare ikke vil stå ved) hvad de har godkendt. Kabell er helt atypisk tavs, i sagen. Allan Ahmed fra Enhedslisten siger at de stemte imod, men vi kan jo se på dagsordenen at de vedtog det uden at stemme om det. Og kommunens eget svar har også været at det blev vedtaget. Det er sort.

   Kommunal politik når det er værst. Vi vil kæmpe for træerne til de står med saven.

   Delete

Onde spam robotter ingen adgang.