11.12.15

Mission ahorn

Status lørdag: vi er så tæt på, 6400 kr er indsamlet, nu mangler vi kun 1100 kr, for at have reddet ahorntræet. Det er så fantastisk!

*******

Så har vi lige stoppet en sav. I dette øjeblik skulle ahorntræet i Krauseparken have været under saven, men vi er så tæt på at redde det, at vi har fået udsættelse til mandag.

Sent i går fik vi lov til at sætte træet i Fælledparken, men der skal stadig betales for flytningen. Rampen som Metroselskabet laver til flyttevognen, fakturerer de os også for. I alt kommer det til at koste 7500 kr at redde træet, og det skal afregnes forud.

Vi laver en lyn-indsamling, måske lykkes det! Alle indbetalinger fremlægges her på bloggen (du bestemmer selv, om du vil være anonym). Hvis du vil støtte, så skriv en direkte besked (link til min mail: her), så får du mit nummer og kan overføre via mobilepay. På den måde er der styr på hvor meget der går ind, og fra hvem, og hvis vi ikke når målet, kan pengene komme retur igen. Men det gør vi. Vi SKAL redde det træ. /Sandra

PS! Bonus ved at træet kommer til at stå på kommunens grund, er at de får prøvet konceptet af. De er skeptiske, men med på forsøget. 


PPS! Østerbro Avisen skriver om vores redningsaktion, og har et billede fra parken (nu: grunden). Totalt barberet, alt er væk undtagen vores lille ahorn. Åh.

http://minby.dk/oes…/redningsaktion-for-trae-i-krauseparken/

Links:

Følg Red Byens Træer på Facebook: her.
Read this post in English on Save the Urban Trees.

No comments:

Post a Comment

Onde spam robotter ingen adgang.