16.2.18

Det søde og det sure

Nyt om de 15 træer på Blegdamsvej, der lige nu befinder sig midt i et byggefelt, for en ny bussluse. Det søde: kommunens parkfolk er usædvaligt dedikerede, det lykkedes at få dem alarmeret og i dialog med brolæggeren. Kantstenene pilles op omkring træerne, og man udbedrer plantehullerne. I de tilfælde hvor træernes rødder er viklet ind i beton underlaget, vil man løbende tage stilling til, om den skal fjernes eller kan få lov at blive.

Det sure: det viser sig, at der allerede næste år skal graves på præcis samme sted igen. Næste gang for skybrudssikring. Nørrebro Lokaludvalg og Miljøpunkt Nørrebro har forgæves forsøgt at få de to projekter lagt sammen. Det næste hug bliver langs hele Blegdamsvej, og her skal vi igen sikre os, at der fra start er trækyndige med indover. 

Som borger er det afsindigt frustrerende at stå på sidelinjen og se træerne udsættes for så ukoordinerede og ødelæggende indgreb. Hvordan får vi det her rettet op? Det er ikke jo træerne der skal underkastes en rigid planlægning, men kommunen der skal rette sig ind, for at passe på naturen.

Nå. God weekend, derude. : )Link:
 

No comments:

Post a Comment

Onde spam robotter ingen adgang.